Belediye Binaları İlaçlama

Ekol İlaçlama, Gaziantep ve ilçelerinde belediyelere periyodik pest kontrol ve ilaçlama hizmeti sunmaktadır. Belediyeye ait tüm birimlerin dezenfeksiyon uygulamalarını uzman veteriner hekim ve uygulayıcı personellerle yapmaktadır.

Uluslararası kalite yönetim sistemine uygun olarak işletmeniz için pest kontrol uygulama hizmeti talep edebilirsiniz. İlaçlama ve dezenfekte işlem sonuçları, yapılan çalışmalarla beraber belgelendirilip tarafınıza sunulmaktadır.

Gaziantep pest kontrol firması olarak yılların birikimi ve sertifikalı ekip ile çalışmaktayız. Yapılan tüm pest kontrol çalışmalar, e- platformumuza anında yüklenmektedir. Pest Kontrol belgelerinizi dijital platformumuzdan istediğiniz her an görebilir, çıktısını alabilirsiniz.

Düzenli ve sürekli olarak Entegre Zararlı Yönetimi – PEST Kontrol Hizmeti Verdiğimiz Kamu Kuruluşları, Belediyeler, Sivil Toplum Örgütleri firmamızın en büyük referansları olmaktadır.

İnsan sağlığına doğrudan veya dolaylı zarar veren canlılarla mücadele konusunda Gaziantep ve çevre illerdeki belediyeleri ilaçlama yapan kurumsal firmayız. Pest Kontrol uzman bir ekip ile yapılabilecek ciddi bir iştir. İşi bilen profesyonel veteriner ve ziraat mühendisleri kontrolünde profesyonel sertifikalı ekiplerle yapılmalıdır. Aksi takdirde yaşam alanları veya çalışma alanlarında insan sağlığını tehlikeye atacak sonuçlarla karşılaşabilirsiniz.

Profesyonel pest kontrol ilaçlama hizmetimiz ile belediye ve kamu kurumlarında sağlıklı ortamlar oluşturuyoruz. Haşereler ve zararlılarla mücadele için, pest kontrol hizmeti almak için hemen bizi arayın.

Tags

Adresimiz

Mücahitler Mah. 52052 nolu Sokak No:9D

Şehitkamil / Gaziantep

Tel: 0342 323 24 20

Cep: 0507 484 08 12

Cep: 0532 012 67 55

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.